Appartementen en Studios

‘Quinta Fronteira’ was een oude en vervallen boerderij die gerenoveerd en opnieuw ingedeeld is. Het resultaat is een comfortabel vakantiehuis,  dat bestaat uit vier afzonderlijke appartementen, gelegen in een prachtige, ruime tuin met een zwembad. Het zwembad wordt gezuiverd met zout en bevat dus geen chloor of chemicaliën. Het zwembad is, net als de overdekte BBQ en eetgelegenheid, voor gemeenschappelijk gebruik. Er is gratis wifi bij de overdekte BBQ.

Op de begane grond bevinden zich de twee 2-kamer appartementen. Ze bestaan uit een  slaapkamer met een kingsize bed (1.80 x 2.00) of 2 twin bedden, een badkamer, een woonkamer met een volledig ingerichte kitchenette en een solide, comfortable bedbank (1.20 x 2.00)  voor 1 volwassene of 2 kleine kinderen. Daarnaast kan in de slaapkamer nog een babybedje voor kinderen onder 2 jaar geplaatst worden.

Op de eerste verdieping bevinden zich de twee studio’s, ieder  geschikt voor max 2 personen. De studios bestaan uit 1 ruimte, opgedeeld in een slaapgedeelte met een kingsize bed (1.80 x 2.00) of 2 twin bedden en een eetgedeelte met een volledig ingerichte kitchenette. Er is een ruime en suite badkamer met ligbad en douche.

De appartementen en studio’s zijn smaakvol en modern ingericht en hebben allemaal een privé ingang en een privé terras of balkon. Er is in alle units airco/verwarming.

Klik op de foto’s voor een volledige weergave.

Meer weten?

Neem contact met mij op, ik geef je graag meer informatie.